Søgefelt

Velkommen til Life Science/Dansk Biotek

Life Science/Dansk Biotek er et magasin for medicinsk- og industriel bioteknologi, diagnostik og laboratorieteknik. Magasinet er målrettet biotekindustrien, medicinal-, farmaceutisk- og fødevareindustrien samt bioenergisektoren. Med magasinet udgives magasinet BioZoom for Biokemisk Forening. En videnskabelig forening, der har til formål at skabe kontakt mellem forskere og udvikle interessen for biokemi og bioteknologi i Danmark.  Fra 2018 er Biopeople, indtrådt som mediepartner. Biopeople er Danmarks innovationsnetværk for bio- og life science. Biopeople er en neutral katalysator for videndeling og samarbejde mellem private virksomheder og offentlig forskning. Biopeople er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Biopeoples netværkspartnere omfatter alle større offentlige og private forsknings- og uddannelsesinstitutioner, et stort antal private virksomheder samt Lægemiddelstyrelsen. 

 • Life Science

  Nr. 4 december 2020

  Læs om: Dansk life science på vej mod tinderne - med sten i skoen, Forskningsreserven 2021, Fremtidige R&D partnerskaber og Skattereglerne for forsknings- og udviklingsomkostninger

  Læs magasin

 • Life Science

  Nr. 3 oktober 2020

  Læs i dette nummer bl.a. om: Patientuddannelse katalyserer patientindragelse i biomedicinsk forskning og udvikling, menneske-gener i colibakterier gør forskere klogere på evolutionen m.v.

  Læs magasin

 • Life Science

  Nr. 2 juni 2020

  Læs bl.a. om: Next generation of analyses for immuno-oncology, Skab netværk virtuelt under COVID-19 lock-down og Nyt fra Novo Nordisk Fonden

  Læs magasin

 • Life Science

  Nr. 1 marts 2020

  Læs i årets første udgivelse bl.a.: Frugtbart samarbejde om gratis sparringstilbud til små life science virksomheder, Positive takter i DTU Science Park og Copenhagen Capacity.

  Læs magasin